BYTNING AF VARER

En dag for meget, meget længe siden var der en lille prinsesse der ønskede sig en lyserød bluse. Fluks strøg den gode mor til tasterne og med den lille prinsesse kiggende over skuldrene, blev den ønskede lyserøde bluse bestilt med lynet hast. Straks derefter afgik en Karet fra Thefairytale-landet og efter en god nats søvn vågnede den lille prinsesse op til en pakke på puden. Nu gik det hverken værre eller bedre end at den lille prinsesse havde ombestemt sig. Duer ikke, væk med dig sagde den lille prinsesse til den lyserøde bluse. Jeg vil have en pink bluse! Ja, den lille prinsesse var i sandhed en rigtig prinsesse.

Nu var gode råd dyre. Den gode mor sendte straks bud efter thefairytale-land (Læs: Tog telefonen og ringede 71 99 01 69 / skrev en mail til service@thefairytalecompany.com).  Med lynets hast blev en ny karet sendt af sted med den ønskede pink bluse og efter en kort stund kom den nye pink bluse frem til slottet. Så var prinsessen glad igen og når prinsessen er glad, ja så er alle glade.

Puha, tænkte den gode mor. Det kunne være gået helt galt, men alt løste sig og alle guldmønterne kunne blive i kisten. Det kostede nemlig ikke noget at bytte blusen. 

HVIS DU FORTRYDER DIT KØB ELLER DELE AF DIT KØB

Ja se, det er en helt anden historie. Her må du altså selv til lommerne og få bestilt en karet til at få fragtet retur-varen med. Det er heldigvis meget nemt. 

Hvis du fortryder dit køb eller dele af dit køb, så skal du selv afholde fragtomkostningerne ved returnering. Vi har gjort det så nemt og billigt som muligt for dig. Via linket "Åben returportal" herunder kan du købe en returlabel til 39 guldmønter.

Herefter pakker du blot returvarerne forsvarligt ind og suser ned i nærmeste pakkeshop og afleverer returpakken. Der er track & trace på disse forsendelser. Vi vil så modtage returpakken dagen efter og typisk bruger vi 1-3 dage på at behandle den.

Åben returportal og køb returlabel til kun 39 guldmønter

Du kan naturligvis også returnere varer med brev. Det vil i langt de fleste tilfælde være noget dyrere og ansvaret for at brev-forsendelser kommer frem ligger hos dig i modsætning til pakkeforsendelser.

Det er nu meget sjældnet at der er brev-forsendelser, der ikke kommer frem, men det sker en sjælden gang i mellem. 

Returadresse:

The Fairytale Company ApS
Att: Mickey Mouse
Hømvej 35
4100 Ringsted