0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

PLANES

PLANES

PLANES til hverdag og børnefødselsdag

DUSTY´s store drøm er at konkurrere som en højtflyvende luft-racer, men han har to problemer: Han er ikke bygget til "fart", men til at flyve lavt stille og roligt over markerne. Derudover er han bange for højder, så der har DUSTY MARKHOPPER en udfordring. Han får hjælp fra en erfaren pilot ved navn Skipper Riley til at slå den forsvarende mester der hedder Ripslinger. Der er en del tumult undervejs, men med hjælp fra sine venner og den bedste lærermester sker der utrolige ting. Dustys mod bliver virkelig sat på prøve, når han har skal nå højder, han aldrig troede muligt.

Herunder ser du et stort udvalg med DISNEY FLYVEMASKINER i de flotteste farver. Vi har både drengetøj, sko, hjemmesko, sportstasker, rygsække, skoletasker, trolleys, muleposer, penalhuse, madkasser, drikkedunke, caps, badetøj, håndklæder, løbehjul og børnemøbler til indretning af børneværelset.

Skal I holde PLANES børnefødselsdag har vi et stort udvalg af festartikler til temafesten. Find balloner, servietter, duge, og alt til borddækning og oppyntning her med få klik. Få samtidig klaret gaven med et par klik mere. Få dage efter modtager du hele den herlige pakke.

Go´ vind.

Sorter faldende

   

32 vare(r)

Sorter faldende

   

32 vare(r)