Frost Olaf

Frost Olaf

OLAF FROST KOSTUME, BØRNETØJ OG MEGET MEGET MERE

Som du nok ved så elsker den venlige snemand OLAF at få store varme knus, og måske er det også derfor at hans største ønske er at opleve hvordan en sommer er. Denne snemand har mange af de samme karakterer som vi også finder hos børn. Han handler uden at tænke så meget over det, men uden at have til hensigt at træde nogen over tæerne, han fortæller så mange sjove ting -også på helt forkerte tidspunkter, ser sjov ud, og er bare en rigtig hyggelig og “varm” ven. Det er sikkert også derfor at han har fundet plads i så mange børns hjerter -både hos piger og drenge. FROST blev bygget af ANNA og ELSA da de var helt små piger, og blev vakt til live af ELSA´s magiske kræfter. Snemanden er et kært minde fra deres glade og lykkelige barndomstid sammen i Arendelle. Her kan du finde et rigtig stort udvalg med Disneys herlige snemand OLAF fra FROZEN. Vi har alt hvad du skal bruge for at gøre en lille fan glad, og der daler hele tiden nye vare ind til os. 

Vi har efterhånden et stort udvalg med herlige prints og tryk med den søde FROST snemand, bl.a. OLAF kostume, børnehavetaske, penalhus, sengetøj, børnetæppe og vægur til indretning af børneværelse. Der er masser af T-shirts og børnetøj at vælge imellem.

Skal I holde OLAF børnefødseslsdag finder du alt hvad du kan tænke dig til en temafest. Masser af festartikler som balloner, servietter og alt til bordopdækning og oppyntning.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
 1. Frost kagelys
  Bonuspoint
  Earn 2kr
  39,95 kr
 2. 66%
  OLAF SUMMER invitationer med kuvert 6 stk
  Bonuspoint
  Earn 1kr
  Normalpris 35,00 kr Tilbudspris 12,00 kr
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side