Ninja Turtles

Ninja Turtles

Ninja Turtles tøj, rygsæk og penalhuse m.m - Alt til en lille ninja

Som navnet siger, er de fire hovedpersoner muterede menneskelignende skildpadder Donatello, Leonardo, Michelangelo og Raphael, der både er ninjaer og teenagere. De bor i New York Citys kloaker, hvorfra de ofte drager ud for at bekæmpe alverdens ondskab, hvilket ofte er synonym med den onde ninjamester Shredder og hans folk. At de har italienske navne er for at danne modvægt til alt det japanske med ninjaer. I de forskellige serier forklares navnene med at Splinter, skildpaddernes "far", udvalgte dem i en bog om renæssancekunstnere.

Første gang padderne ser dagens lys er i 1984, og startede egentlig som en undergrundstegneserie for voksne. Først da tegefilmsserierne nogle år efter vises i TV, bliver de super kendte over hele verden, og Teenage Mutant Ninja Turtles er i dag kendt af de fleste, og mange husker selv at have set tegnefilmene i tv som barn.

Har I en fan derhjemme, der er vild med de grønne sjove padder der elsker pizza, så vil Ninja Turtles tøj altid være et hit. Herunder finder du vores udvalg af Ninja Turtles bluser og t-shirt. Til trætte ninjaer har vi også sejt Ninja Turtles sengetøj og lækkert nattøj. 

 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.