Dora Udforskeren - Dora the Explorer

Dora Udforskeren - Dora the Explorer

Dora the Explorer tøj og legetøj

DORA UDFORSKEREN er en amerikansk animeret tv-serie som i 2000 straks blev vældig populær. Dora, hovedpersonen, er en 7-årig ​​pige, som i hvert afsnit begiver sig ud på eventyr med sin bedste ven aben Boots. Her skal de sammen følge kortet hen til noget de skal finde, eller til nogen der har brug for hjælp. Undervejs er der sang og sjove udfordringer med alt fra matematik og gåder, hvor de små seere hjemme i stuerne opfordres til at hjælpe med. Her kan der også være simple engelske ord, som de små som bonus lærer på vejen. Kender du en lille fan, har du sikkert også hørt sætningen “Hugo må ikke hugge”. Hugo er en fræk ræv, som har så svært ved at gøre det rigtige, men bliver altid opdaget.

Herunder finder du masser af sødt Dora tøj og Dora legetøj. Det lykkes en gang i mellem at få at i Dora sengetøj men det er desværre sjældent at vores leverandører kan skaffe det. Vi håber også at det snart lykkes at få fat i et Dora kostume. Vi er sikre på at det vil være et hit blandt de mindste. 

Skal I holde DORA fest, har vi et stort udvalg af festartikler som ballonger, servietter, indbydelser og alt til til borddækning og oppyntning.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
 1. 44%
  DORA fødselsdagslys
  Bonuspoint
  Earn 2kr
  Normalpris 45,00 kr Tilbudspris 25,00 kr
 2. 59%
  Dora the Explorer invitationer, 6 stk
  Bonuspoint
  Earn 1kr
  Normalpris 29,00 kr Tilbudspris 12,00 kr
 3. Størrelse :
  • 22
 4. Størrelse :
  • 22
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side