Descentants

Descentants

Descendants kostume, sengetøj og accessories

Prøv lige at tjekke designet på fx Descendants sovepose eller Descendants rygsæk. Det er flotte, flotte tryk som ikke fås meget bedre.

Disney har lanceret denne nye film på Disney channel sommeren 2015. Her handler det om livet for Disneys skurke, der er blevet forvist til at bo på øen "The Isle of the Lost”

I det moderne idylliske kongerige Auradon skal Prins Ben -søn af Kong udyr og Dronning Belle, starte i en ny skole. Han har foreslået skurkenes børn at starte på skolen, hvor de her bliver introduceret for et normalt liv for første gang, og får chancen for at vise at de er gode. Ben håber at børnene ikke følger deres forældres fodspor, vælger den onde side fra og i stedet vælger at blive gode børn. På den måde vil livet som konge være meget lettere, når han skal overtage tronen. Da den onde heks Malavia fra Tornerose hører at hendes datter Mal skal starte på skolen, giver hun hende strakt befaling om at finde “Den gode fe” og stjæle hendes magiske tryllestav til hende. På den måde vil hun kunne styre både alt godt og ondt. Nu er det op til Mal om hun vil følge sin mors ordre…

Skurkebørnene er: Carlos, søn af Cruella De Vil, Mal, datter af Malavia, Evie, datter af Den onde dronning, og Jay, søn af Jafar.

Vi glæder os så meget over denne fantastiske film til de lidt større børn, og har glædet os enormt til at se Disneys kreativitet sprudle i et mix af de gode og onde.

Herunder kommer der løbende super lækre sager fra The Descendants, så hold et vågent øje.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.