Big Hero 6

Big Hero 6

Lidt info om Baymax og Big Hero 6 filmen

BIG HERO 6 er en DISNEY animationsfilm, som er udviklet med inspiration fra en tegneserie fra MARVEL, som ellers har været ukendt for de fleste, men efter DISNEY har sat sit præg på figurerne og ”vakt dem til live”, er der mange både store og små der er vilde med denne anderledes superheltefilm.

Drengen Hiro, er super god til at udvikle små robotter, som han bruger til kampe og ulovlige væddemål. Da hans storebror en dag viser ham sin seneste opfindelse, som er en stor lægerobot, bliver han meget imponeret, og lysten til at skabe en større robot stiger. Desuden kan han komme ind på en særlig teknologisk uddannelse, hvis han kan udvikle noget helt specielt til en stor fremvisning.

Filmen handler om et venskabet mellem den lille dreng Hiro og den store oppustelige langsomme lægerobot som hedder Baymax. Sammen skal de finde deres indre superhelt frem, og det bliver gjort både på en meget rørende, sjov og super sej måde.

Så hvis du ikke har set denne superhelte film endnu, så har du virkelig noget at se frem til. Den kan underholde både børn og voksne, så her er et rigtig godt bud på hvad den næste film I skal se sammen kan være.

Her under finder du et lækkert udvalg af BIG HERO 6 rygsække, skoletasker, penalhuse og fødselsdagsservice hvor der er alt til temafesten.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
  1. 60%
    BIG HERO 6 - Paphatte - 6 stk.
    Bonuspoint
    Earn 1kr
    Normalpris 25,00 kr Tilbudspris 10,00 kr
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side