Angry Birds

Angry Birds

Angry Birds tøj og børnefødselsdag

Det meget populære spil, både blandt børn og voksne så dagens lys første gang i 2009, og der er siden kommet film til. De arrige fugle bliver affyret med slangebøsse med de sjoveste lyde, og så handler det om at ramme grise-fæstninger og redde fugleæggene. I 2016 kommer der en ny film i biografen, så ANGRY BIRDS forlader os ikke. Premiere datoen er sat til d. 12 maj. Her under finder du tøj til voksne og børn. Skal I holde ANGRY BIRDS fødselsdag, finder du også alt til temafesten, og kan samtidig få gaven bragt i hus. Du kan godt begynde at glæde dig til den næste Angry Birds film. Den har premiere 12 maj 2016.

I bedste Angry Birds stil, så vil bestillinger der indeholder Angry Birds varer ikke blive sendt med Post Danmark eller GLS. De vil i stedet blive skudt afsted med en gigantisk slangebøsse som vi har bygget uden for vores lager og hvor der er indbygget en GPS. Det betyder at leveringstiden vil være ekstra hurtig. Til gengæld vil pakken så lande et eller andet sted på din matrikel. Det kan betyde at du skal lede lidt, men vi håber at den hurtigere levering opvejer dette.

Bor du i etagebyggeri, så bedes du oplyse dette ved bestilling, da pakke-affyring med slangebøsse og etagebyggeri ikke harmonere så godt sammen.

 

 

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side