Dinosaurer paptallerkner, 23 cm, 8 stk, bionedbrydelige

Dinosaurer paptallerkner, 23 cm, 8 stk, bionedbrydelig
45,00 kr
Tilgængelighed: På lager
Bonuspoint Earning 3kr for this item
Gælder kun registrerede kunder, kan variere, når de er logget ind.

Udforsk en verden af dinosaurer gennem vores mange fantastiske festartikler! Gå langt tilbage i tiden til, hvor dinosaurerne var de eneste levende væsener på jorden og transformér temafesten eller børnefødselsdagen til en verden fyldt med dinosaurer! Ægte dinofans vil elske vores store udvalg af festartikler – alt med fokus på de sejeste og mest frygtindgydende dinosaurer!

Dette produkt er lavet af komposterbart materiale, hvilket betyder, at produktet er certificeret efter den EU-standard, der bestemmer, hvad kompost må bestå af. Produktet kan derfor kompostere, og det må indgå i naturlige kredsløb, uden at skade disse miljøer med kemi eller andet, som ikke hører til på marker, i haver og hvor vi ellers vil benytte kompost. Derfor kaldes netop denne EU-standard (EN 13432) ofte ”Den strengeste miljøstandard”

Produktet er officielt certificeret af TÜV Østrig, og er din garanti for, at produktet lever op til den strenge EU-standard. Produktet kan sorteres som madaffald i de beholdere, som renovationsvirksomheder stiller til rådighed. Bioaffaldsstationerne komposter madaffald på en måde, så det går hurtigere end ved almindelig kompostering. Producenten anbefaler, at produktet sorteres som sammen med andet madaffald, som indsamles af renovationsvirksomhederne

  • Paptallerkner
  • 23 cm i diameter
  • 8 stk
  • Bionedbrydelige
Specifikationer
FIGUR Dinosaurer
KATEGORI Party Time
Is Deal Ja
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Dinosaurer paptallerkner, 23 cm, 8 stk, bionedbrydelige
Din bedømmelse