HANDELSBETINGELSER

Fragt & Levering
Vi er lagerførende i alle de varer du finder på vores hjemmeside. Du kan se lagerstatus under hvert enkelt produkt. Vi sender dine varer hurtigst muligt, som regel hverdagen efter bestilling. Ved bestillinger foretaget i weekenden, ved julesalg og udsalgsperioder kan leveringstiden være længere. Alle forsendelser sendes som forsikrede pakker med enten DAO eller Postnord. Bestiller du for minimum 499 kr. er fragt med DAO til pakkeshop gratis. Bestiller du for mindre end 499 kr udgør fragtomkostninger 39 kr pr. ordre leveret til pakkeshop med DAO. Vælger du levering til privatadressen og er du ikke hjemme når din pakke forsøges afleveret, skal pakken afhentes i nærmeste pakkeshop. Gøres dette ikke inden for den af DAO/Postnord fastsatte tidsperiode, returneres pakken til The Fairytale Company, som annullerer din ordre og modregner et gebyr på kr. 49 for returportoen i Danmark. Det samme er gældende, hvis du afviser modtagelsen af pakken, fordi du har fortrudt dit køb. Bemærk, at beløbet du modregnes er højere hvis du har bestilt pakker til levering i Grønland, på Island og Færøerne. Du har også mulighed for at hente dit indkøb på vores lager i Ringsted. Bestilling og betaling foretages via hjemmesiden på normal vis. Vi ringer, skriver en sms eller en mail til dig, når varerne er klar til afhentning, der kan finde sted døgnet rundt herefter. Din pakke forefindes i en klar kasse foran vores lager. Adressen er: The Fairytale Company Aps, Hømvej 35, 4100 Ringsted. Forsendelser til udlandet: Forsendelser til Sverige og Norge skal bestilles via den svenske og norske webshop. Ved alle forsendelser til Grønland, Island og Færøerne fremgår leveringsomkostningerne i check out forløbet. Levering til øvrige lande i Europa foretages via www.thefairytalecompany.com. Track & Trace: Når dine varer afsendes fra The Fairytale Company trækker vi beløbet på din konto og sender dig et "Track & Trace"-nummer, så du kan følge din pakke. Nummeret samt billedlegitimation, skal du også bruge ved afhentning i pakkeshoppen.
Bestilling
Bestillinger foretages via hjemmesiden. Når du handler hos The Fairytale Company indgås aftalen på dansk og der betales dansk moms. Priserne er dagspriser. Det er via TheFairytaleCompany.dk muligt, at logge ind og se tidligere ordrer. Når ordren er afgivet modtager du en automatisk ordrebekræftelse på den oplyste e-mailadresse. Sådan handler du på TheFairytaleCompany.dk. 1: Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen. 2: Indtast din egen adresse og evt. anden leveringsadresse. 3: Vælg leveringsmetode og betalingsmetode. 4: Tjek om de indtastede oplysninger er korrekte og godkend din ordre samt vores leveringsbetingelse. 5: Indtast dine betalingsoplysninger og godkend. Herefter er din ordre afsluttet og overført til vores system.
Fortrydelsesret 
Vi har ingen frist du skal overholde ved bytning eller fortrydelse. For at returnere kan du sende en mail til service@thefairytalecompany.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Herefter suser du ned i nærmeste pakkeshop og afleverer returvaren. Vi bruger typisk 1-3 hverdage til at håndtere returvarer. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Fortrydelse af en del af købet. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende en eller flere varer retur, selvom de er købt i en ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Returnering: Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan købe en returlabel hos os for 49 kr. Den kan du købe online her : Køb returlabel. Varens stand når du sender retur. Hvis varen har mistet værdi, og det skyldtes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenkaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Vi anbefaler at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Tilbagebetaling af  købsbeløbet. Hvis du fortryder dig køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostnigner i de tilfælde hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Ønskes pengene sendt tilbage til en anden konto så husk at skrive dette når du returnerer varerne. Vi kan tilbageholde  betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender dokumentation for at have returneret den. Varen sendes til Hømvej 35, 4100 Ringsted. Vi modtager kun pakker der sendes direkte til adressen. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenståede adresse (efter forudgående aftale).
Reklamation
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Før du sender varen retur opfordrer vi dig til at kontakte os. I nogle tilfælde er billeddokumentation tilstrækkeligt for os til at kunne vurdere reklamationen, hvorved der spares på tid og ressourcer. Du kan altid købe en returlabel til 39 kr her: Køb returlabel. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for forsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Varen sendes til Hømvej 35, 4100 Ringsted. Vi modtager kun pakker der sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 
Betaling, Priser & Gebyrer
Alle priser er angivet i danske kroner (kr). Hos The Fairytale Company betaler du ikke gebyr for betaling. Betalingskort: På TheFairytaleCompany.dk kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro og Visa/Visa Electron. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra The Fairytale Company. Der kan kun trækkes det beløb du har angivet eller mindre – og kun én gang. Det er helt sikkert at handle med kort hos os, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer).
Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.
Det er også muligt at betale med ViaBill. Læs mere her: https://viabill.dk/kredit/
Såfremt du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon 71 99 01 69 eller på service@thefairytalecompany.com.
Copyright
Al billed- og tekst materiale på TheFairytaleCompany.dk er underlagt beskyttelse i henhold til ophavsretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.
Kontaktoplysninger
The Fairytale Company Aps, Hømvej 35, 4100 Ringsted. CVR: 39075482. Telefon: +45 71 99 01 69 (alle hverdage fra kl. 10.00-15.00). E-mail: service@thefairytalecompany.com (besvares indenfor 24 timer på hverdage).
Handelsbetingelserne er senest opdateret 15 maj 2019. 
Standardfortrydelsesformular
Du kan benytte formularen herunder.

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

The Fairytale Company

Hømvej 35, 4100 Ringsted

service@thefairytalecompany.com 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)