Ninja Turtles

Ninja Turtles

NINJA TURTLES fødselsdag

Teenage Mutant Ninja Turtles! Hold en sjov fødselsdag med Leo, Don, Mike og Raph. De superseje skildpadder er klar til kamp og kager... men er I også?

De muterede skildpadder tager turen fra New Yorks undergrund til et hvilket som helst fødselsdagsbord i Danmark. Master Splinter har sørget for at de er klar til kamp med Ninjitsu, så nu må mor og far sørge for mad og drikke. Læg dig blot godt til rette på skjoldet og find PCén frem og så skal der ikke mange klik til før at du har stablet en Ninja fest på benene. Start med Ninja Turtles invitationerne og så er du godt på vej. Ninja turtles servietter og tallerkner hører også til ligesom en Ninja Turtles dug er med til at sætte prikken over i´et når der skal skabes et festlig fødselsdagsbord.

Er du på udkig efter en Ninja Turtels gave til fødselsdagsbarnet så er der også hjælp at hente her. Klik blot her så finder du vores samlede udvalg med Ninja Turtels og med lidt held så finder du lige præcis den Ninja gave om fødselsdagsbarnet ønsker sig.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side