Så er det officielt sommer og det er snart tid til nogle af de bedste sommer-oplevelser for de kære små. Sol, strand og saltvand er perfekte ingredienser der er med til at give børnene de dejlige minder som vi selv husker fra barndommen. Som forældre er der nogle ting som er værd at få genopfrisket inden det gør løs på stranden således at man undgår nogle af de kedelige oplevelser der kan ske, hvis man ikke passer lidt på. Et godt sted at starte kunne være at få børnenes til at teste der viden om Trygfondens baderåd. De kan læses her: Baderåd. Da vi selv fører en del produkter der har med badning og strandaktiviteter at gøre så kommer her et par råd som vi håber du kan bruge.

Badevinger med børnenes favoritfigur er et sikkert hit og allerede en af dette års topsællerter. Når der er bølger og måske også understrøm, så er badevinger med til at sikre at børnene kan holde sig på benene og det er med til at gøre badeturen til en god oplevelse. Husk dog, at badevinger ikke rimer godt på svømme-færdighederne og et godt råd vil derfor være at bruge badevingerne med omtanke.

Oppusteligt strandlegetøj. Når der er fralandsvind, så betyder det ofte at bølgerne er lavere og dermed synes vandet nogle gange mere lækkert og sikkert end det måske er. Hvis du har oppusteligt strandlegetøj med på stranden så er der grund til at være speciel opmærksom ved fralandsvind. Måske ligger klittene tæt på vandkanten og derfor mærkes vinden måske ikke så kraftig som den reel er. Hvis først fralandsvinden får fat i fx en let gummibåd eller et oppusteligt surf board, så kan det hurtigt blive ført langt ud. Børn bør derfor aldrig være alene med oppusteligt legetøj på stranden. Optimalt set så bør der være en snor i legetøjet som den voksne (som jo står lige ved siden af) hurtigt kan gribe fat i. Et godt råd er også kun at bruge oppusteligt legetøj i nærheden af de steder, hvor der er livreddere på stranden.

Børn kan også fare vild på stranden. Strand, børn og eventyr går fint hånd i hånd og er børnene fordybet i legen kan de glemme hvor de er og måske begive sig lidt for langt væk på egen hånd. Hvis et barn er blevet væk så vil de typisk gå i den retning hvor de har solen i ryggen (eller mod isboden:-). Et lille ekstra fif kunne være at skrive dit tlf nummer på barnets arm (med vandfast tus).

Sus forbi webshoppen hvis du er på udkig efter udstyr til strandturen. Der er masser af klip klappere, caps, sommertøj, strandliggeunderlag, strandlegetøj, håndklæder og badetøj. Og så er det vist ved at være tid til en dukkert.