Husk også solbriller om vinteren

Solbriller er essentielle, når solen skinner – de beskytter dine øjne og giver dig ekstra kant. Hos Louis Nielsen har vi et stort udvalg af lækre solbriller:

Når du tager solbriller på, udvider dine pupiller sig, og hvis de ikke beskytter mod solen, tager dine øjne faktisk mere skade, end hvis du ikke havde dem på. Det er vi opmærksomme på hos Louis Nielsen, og derfor har alle vores solbriller 100 % UV beskyttelse. Du kan

Har du børn, kan det også være rart, hvis de kan tåle lidt ekstra. Skal du bruge dem til sport, er det praktisk, hvis de ikke falder så let af. Eller måske handler det bare om, at det skal være de helt rigtige, der passer til dig. 

Alle ved, at solens ultraviolette stråler kan være farlige for huden. Dét vi ofte glemmer er, at solens stråler også kan skade dine øjne. Det er dine solbrillers opgave at beskytte dine øjne mod UV-stråler. For meget sol i øjnene kan give forskellige øjenskader, og vi råder dig derfor til at få solbriller, der beskytter mod solens UV-stråler. Risikoen er størst midt på dagen – og især steder tæt på ækvator, hvis du går i sne, eller hvis du er tæt på vandet i en båd. og derfor har alle vores solbriller 100 % UV beskyttelse.

Husk også solbriller om vinteren

Mange tænker ikke på at beskytte sine øjne mod solens stråler i vintermånederne, men solen kan være mindst lige så skarp og skadelig for øjnene om vinteren, som den kan om sommeren. Sne og is er kan faktisk reflektere solens stråler i langt højere grad, end det grønne græs fx kan om sommeren. Så husk solbrillerne, når du bevæger dig uden for om vinteren – og især hvis der ligger sne og is.