Velkommen til en farverig & eventyrlig verden af perler & perleplader

Både piger og drenge elsker at lave sjove og farverige mønstre og figurer med perler. Så lad endelig børnene (de voksne må også gerne være med) udfolde deres kreativitet og fintune deres finmotorik med perler og perleplader i de skønne helligedage der kommer i denne måned.

For at komme i gang med lave de skønneste perleplader skal du bruge:

   • perleplade(r)
   • perler
   • stygeark
   • evt. pincet til mini perlerne hvis de er svære at styre for de små fingre
   • evt. skabelon eller motivark
   • evt sytråd eller snor til ophæng

Har du allerede et væld af perler og perleplader, så findes der mange skabeloner på nettet som I kan printe ud og bruge. Virkelig mange! Og så er de gratis! Så frem med Google og søg på ord og sætninger som: HAMA skabeloner, HAMA templates, bead templates, bead patterns, perleplade skabeloner m.fl. 

Gratis skabeloner - lige til at printe ud:

Du kan også bruge nogle af nedenstående links til gratis skabeloner du bare skal printe ud:

 

Den nemme løsning:

Den nemme løsning er færdige æsker med alt hvad du har brug for at lave præcis den figur som barnet vil lave. HAMA har lavet fine æsker med motivark, den korrekte mængde perler i de helt rigtige farverperler, perleplader der passer til størrelsen samt stygeark. Så bliver det ikke nemmere. Find færdige pakninger og gaveæsker med alt hvad du skal bruge for at komme i gang med perleophæng, hårpynt eller traditionelle perleplader lige her!

Brug dine egne billeder til at lave perleplademønstre:

På hjemmesiden http://beadforge.com kan du oploade dine egne foto's og konvertere disse om til perleplademønstre. Så frem med de bedste billeder af børnene, upload billederne og lav dem om til perleplademønstre, print ud og så igang. Det er super sjovt og en oplagt gaveidé til bedsteforældrerne. 

Om HAMA perler:

HAMA kender vi alle. HAMA er et dansk registreret varemærke og perlene blev opfundet af Malte Haaning tilbage i 1961. Navnet HAMA kommer fra de to første bogstaver i opfinderens navn :) Sødt ikk? HAMA distribuerer deres perler i mere end 50 lande og perlerne finde i 3 forskellige størrelser:

  • MAXI perlerne til børn fra 3 års alderen
  • MIDI perlerne til børn fra 5 års alderen
  • MINI perlerne fra 10 års alderen