Safira fødselsdag - Nyt flot fødselsdagstema

Hvem kan stå for de små og bedårende drager? Det kan vi ikke hos The Fairytale Company! Så derfor har vi fyldt hylderne op med alt til en perfekt "Drage-fest"!

Se vores store udvalg i alt til borddækningen

Du kan i ro og mag sammen med fødselaren kigge på udvalget og lave din bestilling samtidigt. Så kan det ikke blive nemmere. Kender du historien om de små drager? Hvis ikke, så læs med her:

Draki - Skygge Drage:
Elementernes dragers levetid ville være stille og harmonisk, hvis det ikke var for den lille onde skygge drage Draki.
Han vandrer uhyggeligt gennem skyggelandene, da han er den eneste drage, der ikke har en egen element juvel. Således forsøger han altid at stjæle de andre dragers magtfulde juveler for at få deres dyrebare kraft. Samtidig er han så forfærdeligt akavet, at alle de andre drager ikke kan være alvorligt vred på ham.

Xabi, Xara, Xenia & Xoros, Jord Dragerne:
Jordens drager mødes i den lyse, oversvømmede, storslåede træbolig mellem grene af uendelige store træer.

Nanami, Nessi, Ninazu & Nomus, Vand Dragerne:
Vanddragerne samles i haver af koraller, et vidunderligt slot under vandet med små pavilloner og filigreede tårne koraller blandt en farverig undervandsverden.

Amaya, Arkadin, Aronas & Aura, Luft Dragerne:
Luftens drager elsker deres luftige luftskib, som skinner i alle farver på himlen, og hvorfra de kan overvåge hele Tarakona.

Faxus, Fiammy, Fidusa & Finja, Ild Dragerne:
De mægtige vulkantårne i de høje vulkaner er forsamlingsstedet for ildens drage. Det er her, hvor vulkanernes evige ild brænder, og hvor de sjældne ildblomster blomstrer.

Download en gratis poster med dine ynglingsdrager her