Den fjerde og afsluttende film på Marvels superheltefilmserie, og efterfølgeren til 'Avengers: Infinity War'. Det første slag gik tabt, men krigen fortsætter i 'Avengers: Endgame'.

Efter Thanos samlede alle evighedsstenene og udryddede halvdelen af galaksen, måtte Avengers anerkende deres nederlag. Men det betyder ikke, at de har givet op. Tværtimod. Nye medlemmer, bl.a. Captain Marvel og Ant-Man, tilslutter sig gruppen, når der gøres klar til det afgørende slag.

I filmen får vi et gensyn med alle de kendte karakterer fra de tidligere 'Avengers' film. En stjernespækket rolleliste der byder på Brie Larson, Bradley Cooper, Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth og mange flere.

Det er Russo-brødrene der står bag 'Avengers: Endgame', og de garvede inden for superhelt-filmgenren. De stod nemlig også bag 'Captain America: Civil War'.

Marvels filmunivers er opdelt i flere faser, hvor 'Avengers: Endgame' er slutningen på fase 3. Det er mere end 10 år siden at første film i fase 1 udkom, 'Iron Man' fra 2008. 

Se alle vores Avengers produkter her: https://www.thefairytalecompany.dk/maerker/avengers.html/