Har du også fortalt dine spørgelystne børn, at nyfødte babyer kom flyvende med storken? Ja, så må du til at bliver lidt mere opdateret. For sandheden er at storkene er fulgt med tiden, og har åbnet et fragtfirma som sørger for den del nu til dags. 

Online fragtfirmaet CornerStone.com's bedste mand til opgaven, storken JUNIOR, ligger lunt til en forfremmelse, men så sker der det at han kommer til at aktivere babymaskinen og en lille pige kommer derved til verden.

Nu gælder det JUNIOR at få leveret baby-pigen til hendes nye familie inden det bliver opdaget og til dette får JUNIOR hjælp fra menneske pigen TULLE FORÆLDRELØS....og så går det ellers over stok og sten. 

Filmen er super sød og charmerende og meget børnevenlig og du skal nok forberede dig på det klassiske spørgsmål om 'hvor kommer babyerne fra?' :-)

Jon Lange, Marie Tourell Søderberg, Lucas Lomholt Eriksen, Peter Aalbæk Jensen og Martin Buch lægger stemmer til STORKENE i den danske udgave af filmen. I original versionen er det Andy Samberg der lægger stemme til storken JUNIOR og af andre kendte stemmer finder vi Jennifer Aniston, Katie Crown, Ty Burrell m.fl..

Klik på billedet for at se traileren til en af årets store animationsfilm fra skaberne af LEGO THE MOVIE.