Det er nu snart 13 år siden at biografgængere over hele verden kunne følge klovenfisken Marlins færd i det store ocean i jagten på sin forsvundne søn Nemo i filmen 'FIND NEMO'. FIND DORY byder på et gensyn med vores fiskevenner fra FIND NEMO filmen.

Der er mange nye karakterer fra både havet og landjorden og filmen handler om den glemsomme fisk DORY, der leder efter sin forsvunden familie. I sin søgen brings Dory gennem det store ocean og helt til Californiens Marine Life Institute, hvor hun møder den nærsynede hvalhaj Hope, blæksprutten Hank og hvidhvalen, der synes, at hans ekkolokalisering er i stykker. Imens forsøger klovnefiskene Marlin og Nemo at finde deres glemsomme veninde.

FIND DORY er en dejligt farverig og detaljefyldt film. Filmen har allerede slået rekorden som den bedst sælgende animationsfilm i sin første weekend i USA og har høstet rigtige gode anmeldelser. Så vi er sikrer på at det er en film der også kommer til at vække begejstring herhjemme. Filmen har præmiere i de danske biografer i dag.

Mette Lisby lægger stemme til DORY i den danske udgave af filmen. I original versionen er det Ellen DeGeneres der lægger stemme til den glemsomme fisk.

Se de nye produkter med fra filmen