BADEVINGER

BADEVINGER

Gør strandturen sjovere med badevinger

Når sommeren er over os, og vi skal til at nyde de glæder som solen giver, så tænker mange af os på stranden, og alle de glæder børnene har ved at løbe rundt og lege.

Der er vel ikke mange andre steder, hvor børn morer sig lige så godt. Det er en fornøjelse at se de små bygge sandslotte med forskelligfarvede skovle og spande mens de leger i vandkanten. For at gøre fornøjelsen endnu større vil vi anbefale at I køber nogle badevinger, så børnene får det endnu sjovere i vandet.

Det kan også være at du er havnet på vores side med badevinger fordi du skal til at gå til børnesvømning med dit barn eller barnebarn.

Uanset om det er til stranden eller svømmehallen, så kan du gøre oplevelsen for barnet både sjovere og mere sikker med et par badevinger fra vores webshop. Hvis du kigger rundt på vores side, så er jeg sikker på du kan finde badevinger med de sjoveste figurer fra alle de kendte tegnefilm.

Husk dog at badevinger ikke erstatter svømmefærdigheder, og et godt råd vil derfor være at bruge badevingerne med omtanke. Der skal selvfølgelig altid være voksne der holder øje med børnene når de bader.

Bemærk at hvis du køber badevinger hos os, så kan vi sende dem lynhurtigt, og til en lav pris. Køber du for mere end 500 kroner leverer vi fragtfrit til alle adresser i Danmark. Har du spørgsmål til os så udfyld vores kontaktformular, vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side